Sunt Anda și îmi doresc ca toți copiii să fie protejați, în brațele părinților și dincolo de ele. Sunt expert certificat în transportul în siguranță al copiilor acreditat de IOSH (Institution of Occupational Safety and Health), o organizație mondială cu tradiție care asigură instruirea în domeniul siguranței și sănătății ocupaționale. Sunt, de asemenea, consultant în babywearing acreditat de Școala de Babywearing Die Trageschule din Dresden, rețeaua globală a specialiștilor din această sferă de activitate.

În urmă cu doi ani, am decis să pun pasiunea și competențele mele în sprijinul părinților și să-i ajut să transporte corect copilul, fie în sistemul de purtare, fie în mașină.

Ne-am gândit la două variante de consultanță, pentru a acoperi nevoile și circumstanțele specifice ale fiecărui părinte.

Consultanță online

Puteți beneficia de consultanță specializată prin intermediul unei platforme virtuale (Zoom). Ne vedem, ne auzim, dar de la distanță, fără să fie nevoie să părăsiți confortul casei.

Ce înseamnă asta? Veți primi un e-mail cu câteva întrebări la care veți pregăti răspunsurile pentru întâlnirea noastră. Aceste informații sunt necesare pentru a stabili un cadru pe baza căruia să discutăm, urmând ca ulterior să identificăm cea mai bună soluție pentru familia voastră. În urma consultației veți primi o listă scurtă cu dispozitivele auto (scoică/scaun) care vi se potrivesc. Toate recomandările noastre sunt omologate R129/i-Size, retestate de ADAC sau/și cu testul PLUS.

Durata consultației: aproximativ 60 minute.

Prețul unei consultații este 150 lei. Această valoare se va scădea din prețul scaunului auto dacă doriți să-l achiziționați de la magazinul nostru Navels în termen de 14 zile. (valabil atât pentru achiziția din magazinul fizic cât și online)

Consultanță in store

În acest caz, ne vedem și ne auzim fizic, la boutique Navels, în Constanta, Bd. Mamaia, nr. 281C. Programările se fac la nr. 0725 196 888.

Durata consultatiei: aproximativ 60 minute.

Prețul unei consultații este 150 lei. Această valoare se va scădea din prețul scaunului auto dacă doriți să-l achiziționați de la noi în termen de 14 zile.

Pentru mai multe informații despre transportul în siguranță al bebelușilor și al copiilor, puteți urmări articolele postate la secțiunea de BLOG, pe www.navels.ro.

Închiriere scaune auto și scoici auto

Închirierea se face din magazinul Navels, pe o perioadă de minim 2 zile și maxim 20 de zile.

Puteți închiria scoici auto pentru nou-născuți și scaune auto pentru copiii de până la 150cm.

Pentru închirierea dispozitivelor de transport, percepem o garanție de 500 lei ce va fi returnată când aduceți produsul înapoi. Prețul de închiriere este de 30 lei/zi.

Pentru mai multe detalii și rezervări vă rugăm sa ne scrieți un e-mail la info@navels.ro sau să ne sunați la 0725 196 888.

Drumuri sigure!

Anda

Ai nevoie de ajutor în alegerea scaunului potrivit? trimite-mi un mesaj și luăm legătura în cel mai scurt timp.

    Trimiţând acest formular eşti de acord să folosesc datele pe care mi le trimiţi cu scopul de a te contacta să stabilim o sesiune de consultanță. Pentru detalii despre utilizarea datelor personale colectate te rog să citeşti "Politica de confidenţialitate".