Livrarea produselor comandate de pe site se face doar prin serviciile de curierat rapid oferite de Fan Courier sau Sameday Courier. Există posibilitatea ridicării produselor de la magazinul Navels, situat pe Bulevardul Mamaia, nr. 281 C.

Vei primi coletul în aproximativ 2-3 zile lucrătoare. Majoritate a pachetelor ajung într-o zi, maxim două zile lucrătoare.

Pentru comenzile peste 249 de lei, livrarea este gratuită, în localitățile din aria de acoperire Fan Courier (lista actualizată) sau Sameday Courier (lista actualizată).

Taxa de livrare este de 15 lei pentru comenzile cu valoare mai mică de 249 de lei, în localitățile din aria de acoperire Fan Courier (consultă lista actualizată).

Poți plăti online cu cardul, prin ordin de plată sau ramburs la curier (caz în care vom adăuga 5 lei la taxa de transport).

Folosind cardul tău Visa sau Mastercard, tranzacția este asigurată prin MobilPay, totodată îţi oferim varianta de plată cu cardul în rate egale fără dobândă (maxim 3 rate) oferită de băncile partenere: Credit Europe Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank şi BRD Finance.