Livrarea produselor comandate de pe site se face doar prin serviciile de curierat rapid oferite de Fan Courier, DPD Curier și Cargus Curier. Există posibilitatea ridicării produselor de la magazinul Navels, situat pe Bulevardul Mamaia, nr. 281 C, Constanța.

Vei primi coletul în aproximativ 2-3 zile lucrătoare. Majoritate a pachetelor ajung într-o zi, maximum două zile lucrătoare. Comenzile plasate până în ora 14:00 pleacă către voi în aceiași zi. Comenzile plasate după ora 14:01 pleacă a doua zi.

Pentru comenzile peste 249 de lei, livrarea este gratuită. Taxa de livrare este de 15 lei pentru comenzile cu valoare mai mică de 249 de lei.

Produsele cu status de “disponibil pentru precomandă” se livrează în maxim 10-14 zile lucrătoare. După plasarea comenzii va sunăm în termen de 48 de ore pentru a confirma livrarea produsului, la o dată stabilită.

Puteți plăti online cu cardul, prin ordin de plată sau ramburs la curier (caz în care vom adăuga 5 lei la taxa de transport).

Plata cu cardul online

Folosind cardul tău Visa sau Mastercard, tranzacția este asigurată prin EuPlatesc. Totodată îţi oferim varianta de plată cu cardul în rate egale fără dobândă (maxim 4 rate) oferită de băncile partenere:

– Banca Transilvania
– Alpha Bank
– Garanti Bank
– First Bank

Plata cu cardul se efectuează într-un mediu securizat. 3D Secure reprezintă un standard internațional de securitate dezvoltat de Visa și MasterCard. Acest sistem presupune o protecție suplimentară, oferită tuturor cumpărătorilor online care au un card de debit / credit înrolat în sistemul 3D Secure.

Sistemul de securitate 3D Secure presupune stabilirea unei parole suplimentare cerută în procesul de efectuare a plăților online pentru verificarea autenticității respectivei tranzacții. Pentru a beneficia de această protecție suplimentară, cardul cu care se va plăti online trebuie să fie înrolat și activat în sistemul 3D Secure. Procesul de înrolare se poate face online la banca emitentă a cardului sau în timpul unei tranzacții online.

Pentru plata prin ordin de plată se genereaza o factura proforma si se trimite prin e-mail catre client. Contul bancar este trecut in factura proforma.
Produsele vor fi trimise clientului sau se pot ridica de la sediu dupa ce se are evidenta intrarii banilor in contul bancar SC BEBE WRAP SRL.