Nu ești mulțumit de produsul cumpărat? Iată care sunt condițiile de retur

Poți returna un produs în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lui, Conform legislației în vigoare (OUG nr 34/2014).

Produsul trebuie să fie în starea în care l-ai primit: nespălat, fără urme de utilizare, cu etichetele originale atașate, în ambalajul original nedeteriorat. Nu tăia ambalajul original sau etichetele.

Produsele de lenjerie intimă NU se pot returna din motive de igienă personală. Acestea sunt: chiloți, sutiene, bustiere, absorbante pentru alăptare, costume de baie, șosete și dresuri.

Returul produselor cumpărate din magazinul Navels, Constanţa

Produsele cumpărate din magazine se pot returna/schimba doar în magazin.

Se aplică condițiile de retur generale.

Te așteptăm cu produsul și vei primi altul la schimb (dacă dorești altă mărime sau culoare) sau vei primi banii cash sau prin transfer bancar.

Returul produselor cumpărate online

Completează formularul de retur disponibil în dreptul comenzilor tale, pe pagina “Contul meu”.

Vom trimite curierul să ridice coletul la adresa indicată în formular, în termen de maxim 5 zile de la primirea formularului de retur. Costurile returului vor fi suportate de tine.

Odată ajuns coletul la noi vom verifica ca produsele să fie în ambalajul original, nedeteriorat, fără urme de folosire sau defecte. În cazul în care bunul returnat prezintă ambalaj original deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgarieturi, accesorii lipsă, valoarea produsului va scădea, iar diferenţa va fi suportată de către tine; practic, suma returnată va fi diminuată si îți vom comunica acest lucru.

După ce ne asigurăm că produsul este în aceeași stare în care l-am trimis, îl vom schimba sau îţi vom restitui valoarea produsului/produselor (mai puțin transportul) în maximum 14 zile.