Sunt Anda, mamă de ștrumf zglobiu, antreprenor și consultant în babywearing acreditat de Școala de Babywearing Die Trageschule din Dresden.

Am gândit NAVELS ca un loc unde părinții pot găsi nu doar produse de calitate, ci și informații pe care poate nu au timp să le descopere singuri. La fel ca în cazul multor alți părinți, și nopțile mele au fost înseninate de venirea pe lume a băiatului nostru, Eric Ștefan. Din momentul în care am născut, din nevoia de a mă deconecta de rutina unei proaspete mame, care în cazul meu a presupus nopți de nesomn și sesiuni prelungite de alăptare, am început să mă documentez despre ce înseamnă parenting în Vest. Așa am aflat de minunatele sisteme de purtare, despre ale căror beneficii v-aș putea vorbi la nesfârșit, de hainele din fibre naturale și cât de frumos îmbracă ele pielea fină a bebelușilor, despre poziția rear-facing și importanța folosirii unui scaun auto testat pentru siguranță.

Și cum mai toate ideile de afaceri ale părinților pornesc din dorința de a aduce propria contribuție la crearea unei lumi mai bune în care vor crește copiii, m-am gândit să transpun tot acest proces de documentare într-un business. Provin dintr-o familie de antreprenori și știu cât de greu poate fi să începi ceva pe cont propriu. În urmă cu patru ani, am plecat din Iași spre București ca brand manager pentru un producător de vinuri din Bordeaux. Nu am ajuns pe malul râului Garonne, însă drumul m-a purtat la malul Mării Negre, la Constanța, unde mi-am cunoscut soțul. Am adunat 12 ani de experiență în vânzări cu un șir greu de contorizat de nopți de informare, cu respect nemărginit pentru spiritul care înflorește în fiecare copil și cu dorința de a oferi părinților resurse pentru a le facilita misiunea. Din toate acestea, cărora li se alătură muza noastră Eric Ștefan, a luat naștere NAVELS.

Ador să-mi port copilul, să-l privesc cum explorează lumea în haine care îi permit libertatea mișcării și să-l știu în siguranță atunci când călătorim. Mi-aș dori să pot ajuta părinții să experimenteze aceste emoții și de aceea am ales cu responsabilitate fiecare produs pe care îl comercializăm.

În limba engleză, navel înseamnă ombilic, dovada fizică a atașamentului dintre copil și părinte, iar NAVELS reprezintă întocmai simbolul acestei legături indestructibile. NAVELS semnifică protejarea copilului într-un mod natural dar ținând cont de tendințe și de slow fashion, înseamnă blândețe și grijă față de fragilitatea nou născutului.

NAVELS este despre armonie. Între copil și părinte, între om și natură.