Salut dragilor! Odată cu sosirea sărbătorii de Paște, este momentul să aruncăm o privire la garderoba copiilor noștri și să ne asigurăm că aceștia au haine grozave pentru această ocazie specială. Și de ce să nu adăugăm puțină distracție și originalitate în garderoba lor de Paște, nu-i așa?

Înainte de toate, trebuie să discutăm despre rochițele personalizate de primăvară. Sunt ușoare, confortabile și, cel mai important, super drăguțe! De la culori pastelate până la imprimeuri florale, opțiunile sunt nenumărate.

Înainte de toate, trebuie să discutăm despre rochițele personalizate de primăvară. Sunt ușoare, confortabile și, cel mai important, super drăguțe! De la culori pastelate până la imprimeuri florale, opțiunile sunt nenumărate.

Dacă vreți să fiți cu adevărat amuzante, puteți alege o rochiță personalizată de la Kitisimo®, cu numele copilului tău sau cu un mesaj haios. Îți poți imagina cum ar fi să te plimbi cu un copil care poartă o rochiță cu un mesaj gen “Mami, unde sunt ciocolățile mele de Paște?”!

Cu această ocazie doresc să introduc în universul Navels, Brandul Kitisimo®, un producător sustenabil de haine din fibre naturale pentru femei și copii.

Povestea Kitisimo® a început în urmă cu șase ani, în Constanța, după ce fondatoarea brandului, Anca Rădulescu – la rândul ei mămică a trei copii, și-a dat seama că pe piață nu se găseau haine din materiale naturale pentru ea și copiii săi. Fiindcă era deja pasionată de croitorie, a decis să pună bazele brandului Kitisimo®, care între timp a devenit preferatul mămicilor ce vor să își îmbrace copiii în haine de calitate personalizate, care spun o poveste.

 

4 motive pentru a alege hăinuțele Kitisimo®:

  1. Rochițele personalizate de primăvară sunt o alegere excelentă pentru garderoba de Paște a copilului. Acestea sunt confortabile și ușor de îmbrăcat, dar și frumoase și festive. Rochițele de colorat sunt o alegere populară pentru această sărbătoare.
  2. Sunt fabricate sustenabil folosind materiale cu fibre naturale: muselină, in și pânză topită deFlorian.
  3. Salopeta Iepuraș este fabricată din cea mai moale pânză topită, iar design-ul său încurajează libertatea de mișcare în siguranță. Se așează confortabil pe burtica și fundulețul micuțului iepuraș, încurajându-l să țopăie prin casă. Codița de iepuraș este ușor pufoasă, astfel încât bebelușul să se poată așeza sau întinde cu ușurință, sau să exploreze lumea din pozițiile lui preferate.
  4. Personalizare Gratis, așa că orice idee de mesaj vei avea, Kitisimo® o poate broda!

 

 

 

 

În concluzie, există multe opțiuni pentru a îmbunătăți garderoba de Paște a copilului. Rochițele de primăvară, salopetele iepuraș și bluzițele se pot însoți cu o păpusă textilă handmade, care adaugă un pic de festivitate și distracție garderobei copilului. Indiferent de alegere, este important să alegem haine confortabile și care să se potrivească cu personalitatea copilului.

 

Articolul scris si documentat de Anca Rădulescu, fondatoarea Kitisimo

Distribuie: