Pentru mine, fiecare zi în care îmi port copilul este o sărbătoare. Dar dacă am un motiv în plus de celebrare, oficial de această dată, cu atât mai bine! Între 6 și 12 octombrie 2019, comunitățile de babywearing din întreaga lume sărbătoresc Săptămâna Internațională a Bebelușilor Purtați – International Babywearing Week 2019.

Sub sloganul Continuăm Tradiția, evenimentul din acest an ne reamintește ce înseamnă babywearing pentru fiecare dintre noi, câtă bucurie a adus în familiile noastre, dar și în comunitățile locale care s-au sudat grație acestui obicei.

Giveaway de sărbătoare – IBW2019

Urmăm sloganul și pornim propria tradiție, cu un giveaway consistent! Pentru primul nostru giveaway, care are loc în Săptămâna Internațională a Bebelușilor Purtați, oferim un minunat sistem de purtare Little Frog. Este potrivit pentru purtarea bebelușilor de la 4 kg până la 20 kg, are punte reglabilă, centură moale prevăzută cu cataramă cu închidere în trei puncte și bretele buretate ajustabile. Toate detaliile produsului le găsiți aici.

Ce aveți de făcut pentru a vă înscrie în tragerea la sorți

  1. Like&Share la postarea GIVEAWAY IBW2019 pe Facebook
  2. Like paginii de Facebook Navels
  3. Tag în postare către trei prietene care s-ar bucura de acest minunat sistem de purtare

Perioada deschisă înscrierilor este 2-12 octombrie. Extragerea se va face cu random comment picker (commentpicker.com) pe 12 octombrie la ora 12:00 (dacă câștigătorul nu va îndeplini condițiile vom face o nouă extagere).

Succes!

 

Puteți consulta aici regulamentul complet al concursului.

Distribuie: