Am primit câteva lucruri pentru copil înainte să nasc. Și mai multe după venirea pe lume a lui bebe, majoritatea haine și jucării. Dar trebuie să recunosc că pe unele nu le-am folosit deloc, din diverse motive. Hainele nu erau cele mai confortabile pentru pielea sensibilă a unui nou-născut ori nu s-au potrivit mărimile; jucăriile nu erau potrivite vârstei sau temperamentului celui mic. Cunosc zicala românească potrivit căreia “calul de dar nu se caută la dinți” și am apreciat întotdeauna intențiile bune. Tocmai de aceea, atunci când fac un cadou, încerc să iau ceva util, care va fi folosit și apreciat.

Și cum urmează o perioadă cu muuuuulte cadouri pentru bebeluși și părinți, iată o listă de idei care să vă inspire.

Hainele pentru bebeluși sunt mereu bine-venite

Este recomandat să alegeți îmbrăcăminte din fibre naturale: este rezistentă, ușor de întreținut iar șansele să provoace iritații ale pielii sunt reduse. Copiii, și mai ales nou-născuții, au pielea mai sensibilă decât a adulților. Un material sintetic, scorțos, ar putea duce la apariția unor forme de dermatită, mai ușoare sau mai grave. În plus, este incomod pe piele, un motiv suficient pentru ca cel mic să devină nervos, să plângă ori să nu poată dormi.

Bebelușii au nevoie de haine confortabile, care să nu le stingherească mișcările. Puteți alege body-uri sau pantaloni din bumbac organic; sunt ideale în această perioadă. Pot fi folosite în casă și afară, sub alt rând de haine, atunci când merg la plimbare. Dacă sunt și colorate cu atât mai bine. Vă puteți inspira din gama Smafolk, care produce îmbrăcăminte din bumbac organic, mătase sau lână. Găsiți aici bluze, body-uri, pantaloni, accesorii, etc.

Cu îmbrăcămintea din lână merinos mergeți la sigur

Pe lângă faptul că este fabricată din cele mai delicate fibre pentru bebeluși, îmbrăcămintea din lână merinos are avantajul de a fi extrem de ușor de întreținut. Se păstrează foarte bine și nu necesită la fel de multe spălări precum alte materiale. Un mare ajutor în rutina încărcată a unui părinte. Lâna merinos este fină și se așază perfect pe pielea purtătorului. Ideală pentru purtările în casă, afară, vara sau iarna. Despre cât de minunată este lâna puteți citi și aici.

Pentru că este un material maleabil, șansele ca mărimea pe care ați ales-o să nu se potrivească sunt destul de mici. Este o fibră de cursă lungă, cu mare durată de viață, iar producătorii țin cont de acest lucru. Unele articole din lână sunt croite special pentru a se potrivi mai multor categorii de vârstă. În funcție de buget, puteți alege un body, o jachetă sau un overall din lână merinos. Va fi cu siguranță un cadou apreciat!

Accesorii pentru bulgăreală

Un cadou mic în dimensiuni dar uriaș în utilitate. Cagula oferă protecție completă împotriva frigului: acoperă capul, urechile și gâtul în același timp. Pentru alegerea perfectă, optați pentru o cagulă din lână; cel mic se poate juca oricât fără să transpire. În magazinul nostru găsiți modele variate: cagule Engel din lână merinos și mătase foarte moi, pentru copii cărora nu le prea place să aibă ceva pe cap; cagule Småfolk din lână și bumbac fine la atingere; cagule din lână fiartă pentru temperaturi scăzute sau cagule cu urechi Ambrette, haioase și călduroase.

O altă variantă ar fi să luați un guler circular din lână organică, ce poate fi folosit atât ca fular cât și în loc de căciulă. Practic și în trend!

Copiilor pasionați de zăpadă, adică tuturor copiilor, le puteți dărui o pereche de mănuși din lână. Materialul respinge în mod natural apa, astfel că mânuțele vor rămâne uscate pentru mai mult timp. Suficient cât să construiască un om de zăpadă ????.

Încălțăminte tip mers desculț

Pentru bebelușii care învață să facă primii pași, încălțămintea barefoot este ideală. Permite piciorului să urmeze mișcările naturale, nu pune presiune pe oase sau pe articulații. În plus, este tare haioasă! Măsurați talpa celui mic pentru a fi siguri că nimeriți mărimea potrivită.

Un sistem de purtare le va face părinților viața mai ușoară

Am primit cadou un sistem de purtare și am dăruit, la rândul meu, acest articol. Unul dintre cele mai utile cadouri pentru părinți! Dacă ați alocat un buget consistent și vreți să cumpărați un produs care să le facă viața mai ușoară prietenilor sau rudelor care au copii, un sistem ergonomic este alegerea potrivită. În funcție de vârsta bebelușului și îndemânarea părintelui (sau dorința lui de a exersa), puteți alege wrap țesut, wrap elastic, SSC reglabil (potrivit de la naștere) sau SSC standard. Pentru inspirație, aruncați o privire la categoria babywearing. Dacă nu știți ce sistem să alegeți, vă ajutăm cu drag! Virtual sau fizic, la magazinul nostru din Constanța.

 

Să vă bucurați de sărbători! Și de cadouri ????

Distribuie: